fbpx

Aróniový džem s levanduľou 220g

3.69

Vyrobené zo slovenského ovocia a z čerstvých kvetov levandule lekárskej vypestovanej na Záhorí.

Zloženie: Arónia čiernoplodá (50 %), cukor, levanduľový macerát 5 % (lavandula angustifolia), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín. Pripravený z 50 g ovocia na 100 g, celkové množstvo cukru min. 60 g na 100 g.

Výživové údaje na 100 g  výrobku:  Energia: 1071 kJ / 265 kcal, tuky: 0,70 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,10 g, sacharidy: 63,00 g – z toho cukry: 62,00 g, vláknina: <1 g, bielkoviny: <1 g, soľ: 0,01 g

Brusnicový džem s levanduľou 220g

3.69

Zloženie: brusnice (50%), cukor, levanduľový macerát, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín. Pripravený z 50 g ovocia na 100 g. Celkové množstvo cukru min. 60 g na 100 g.

Výživové údaje na 100 g  výrobku: Energia: 1224 kJ / 292 kcal, tuky: 0,89 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,10 g, sacharidy: 69,50 g – z toho cukry: 61,30 g, vláknina: <1 g, bielkoviny: 0,53 g, soľ: 0,05 g

Čerešňovovišňový lekvár

4.308.40

Zloženie: višne a čerešne z ekologickej výroby
Tento lekvár je o niečo tekutejšej konzistencie oproti klasickým lekvárom, pretože je to len uvarené ovocie bez pektínu.

Čerešňový kompót 900ml

4.40

Robený tradičným spôsobom v cukornom náleve a sterilizovaný.

Čerešňový lekvár

3.605.40

Zloženie: čerešne z ekologickej výroby
Tento lekvár je o niečo tekutejšej konzistencie oproti klasickým lekvárom, pretože je to len uvarené ovocie bez pektínu.

Čučoriedkový BIO džem 200g

3.50

BIO 100% ovocný džem, pasterizovaný. Vyrobený len z čistého ovocia (čučoriedka obyčajná, jablko) v organickej (BIO) kvalite.

Zloženie: BIO čučoriedka obyčajná 50%, BIO jablčný koncentrát 49,9%, pektín (citrus.) 0,1%

Čučoriedkový džem s levanduľou 220 g

3.69

Zloženie: čučoriedky (50 %), cukor, levanduľový macerát 5 % (lavandula angustifolia), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín. Pripravený z 50 g ovocia na 100 g, celkové množstvo cukru min. 60 g na 100 g

Výživové údaje na 100 g  výrobku: Energia: 1088 kJ / 259 kcal, tuky: 0,25 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,10 g, sacharidy: 63,06 g – z toho cukry: 61,44 g, vláknina: <1 g, bielkoviny: <1 g, soľ: 0,01 g

Čučoriedky v šťave 200g

3.50

BIO čučoriedkový kompót – čučoriedky zaliate 100% ovocnou šťavou, pasterizované. Vyrobený len z čistého ovocia (čučoriedka obyčajná, jablko).

Zloženie: BIO čučoriedka obyčajná 53% (106g/obsah), BIO čučoriedková šťava NFC 24%, BIO jablčná šťava NFC 18%, BIO jablčný koncentrát 5%

Jahodový džem s levanduľou 220g

Zloženie: Jahody (50 %), cukor, levanduľový macerát 5 % (lavandula angustifolia), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín. Pripravený z 50 g ovocia na 100 g, celkové množstvo cukru min. 60 g na 100 g.

Výživové údaje na 100 g  výrobku: Energia: 1060 kJ / 249 kcal, tuky: 0,25 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,10 g, sacharidy: 61,80 g – z toho cukry: 60,18 g, vláknina: <1 g, bielkoviny: <1 g, soľ: 0,01 g

Malinový džem s levanduľou 220g

3.69

Zloženie: maliny (50%), cukor, levanduľový macerát, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín. Pripravený z 50 g ovocia na 100 g. Celkové množstvo cukru min. 60 g na 100 g.

Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 1224 kJ / 292 kcal, tuky: 0,89 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,10 g, sacharidy: 69,50 g – z toho cukry: 61,30 g, vláknina: <1 g, bielkoviny: 0,53 g, soľ: 0,05 g

Marhuľový džem

3.606.00

Marhuľový džem

3.606.00

Obsahuje minimum prídavného cukru a pektínu, len aby sa udržala trvanlivosť, ale aby cukor neprebil prirodzenú chuť ovocia.

Džem je ideálny na potieranie.

Marhuľový džem s levanduľou 220g

3.69

Zloženie: Marhule (50%), cukor, levanduľový macerát 5% (levandula angustifolia), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín. Pripravený z 50 g ovocia na 100 g výrobku. Celkové množstvo cukru min. 60 g na 100 g.

Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 1109 kJ / 264 kcal, tuky: 0,25 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,10 g, sacharidy: 64,28 g – z toho cukry: 62,66 g, vláknina: <1 g, bielkoviny: <1 g, soľ: 0,01 g

Marhuľový kompót 300ml

3.20

Robený tradičným spôsobom v cukornom náleve a sterilizovaný.

Pomarančový džem s levanduľou 220g

3.69

Zloženie: Pomaranče (50%), cukor, levanduľový macerát 5% (levandula angustifolia), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín. Pripravený z 50 g ovocia na 100 g výrobku. Celkové množstvo cukru min. 60 g na 100 g.

Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 1126 kJ / 265 kcal, tuky: 0,20 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,10 g, sacharidy: 65,82 g – z toho cukry: 65,30 g, vláknina: <1 g, bielkoviny: <1 g, soľ: 0,08 g

Ríbezľový džem červený

3.604.80

Obsahuje minimum prídavného cukru a pektínu, len aby sa udržala trvanlivosť, ale aby cukor neprebil prirodzenú chuť ovocia.

Džem je ideálny na potieranie.

Slivkový lekvár

5.4010.00

Slivkový lekvár

5.4010.00

Zloženie: slivky z ekologickej výroby
Tento lekvár je o niečo tekutejšej konzistencie oproti klasickým lekvárom, pretože je to len uvarené ovocie bez pektínu.

Višňový džem 200g

Obsahuje minimum prídavného cukru a pektínu, len aby sa udržala trvanlivosť, ale aby cukor neprebil prirodzenú chuť ovocia.

Džem je ideálny na potieranie.

Višňový kompót kyslý 300ml

2.10

Robený v cukornom náleve s citrónom a štipkou soli pre zachovanie prirodzenej kyslosti a sterilizovaný.

Višňový kompót sladký 300ml

3.00

Robený tradičným spôsobom v cukornom náleve a sterilizovaný.

Višňový lekvár

5.007.20

Zloženie: višne z ekologickej výroby
Tento lekvár je o niečo tekutejšej konzistencie oproti klasickým lekvárom, pretože je to len uvarené ovocie bez pektínu.