Záhorácka klobása 200g (v krabičke) Berto

€3,50
Skladom (> 5 ks)

Záhorácka klobása je tradičný slovenský výrobok z radu Záhoráckych špecialít. Klobásy sa údia na bukovom dreve, následne sa šetrne sušia, čím si zachovávajú zrelú a plnú chuť. Sú dostupné okrem kilového aj v praktickom 200g balení.   

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: bravčové mäso, hovädzie mäso, bravčová slanina,  cesnak, koreniny, dextróza, extrakty korenín, prírodné arómy, antioxidant  kyselina askorbová, soľ, štartovacia kultúra, bravčové črevá. Na  100g hotového  produktu sa použilo min. 146g mäsa (126g bravčového a 20g hovädzieho mäsa).

Výživové údaje v 100 g výrobku: Energia: 2210 kJ/534 kcal, Tuky: 48,2 g(z toho nasýtené mastné kyseliny: 19,8g), Sacharidy: <1,0g (z toho cukry: <0,2g), Bielkoviny: 25,1g, Soľ:3,7g.

Trvanlivosť: 60 dní

Obsah mäsa: 99% 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

berto logo

Rodinná tradícia, dobré meno a hrdosť na zdedené remeslo. Na týchto základoch postavil Ignác Bertovič svoju firmu.

Mäsiarske remeslo má u Bertovičovcov dlhoročnú tradíciu. Farmárčeniu, chovu zvierat i mäsiarčine sa vo veľkom venoval už za prvej Československej republiky starý otec I. Bertoviča. Rodina však o pôdu i majetky v okolí Zohora prišla pri znárodňovaní a kolektivizácii. No v remesle pokračovala i za socializmu. Otec I. Bertoviča pracoval v mäsokombinátoch v Malackách i v Bratislave. Popritom si mäsiarstvom privyrábal aj doma v Lozorne. Malý Ignác už ako dvanásťročný pomáhal pri zabíjačkách, ktoré organizovali pre svojich známych.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz