Priatelia ĎAKUJEME za podporu našej myšlienky

Carpaccio z červenej repy

Jedna z najobľúbenejší kombinácií je červená repa a kozí syr. Carpaccio nemusí byť vždy z hovädzieho mäsa.

Čo budeš potrebovať?

  • 2 červené repy
  • 30g píniových orechov
  • 2PL medu
  • 100ml olivového oleja
  • 2PL vínneho octu
  • 3PL pomarančovej šťavy
  • 1PL kryštálového cukru
  • tymian
  • soľ
  • korenie
  • 150g kozieho syra
  • mikrobylinky

 

Očistenú repu nakrájame na jemné plátky asi 0,5cm. Povaríme ocot, do ktorého pridáme soľ, cukor, korenie, olej, med, pomarančovú šťavu a tymian.

Do hotovej marinády vložíme plátky repy a necháme aspoň 12 hodín odpočívať.

Plátky repy podávame s kozím syrom a opraženými píniovými orieškami, dozdobené mikrobylinkami.

 

Volám sa Sandra a varenie som si zamilovala vďaka môjmu otcovi,
ktorý celý život pracoval v gastronómii. Práve preto som sa rozhodla pre štúdium na Hotelovej akadémii v Bratislave. Rada si vychutnám čaj v dobrej kaviarni a zájdem na kvalitné jedlo do talianskej reštaurácie. Varenie je mojou vášňou a dúfam, že aj vy si vďaka mojím receptom k nemu nájdete cestu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie