Priatelia ĎAKUJEME za podporu našej myšlienky

Pečená čínska kapusta s feta syrom

Nenáročné, svieže a chutné jedlo.

 

Čo budeš potrebovať?

  • čínska kapusta
  • čakanka
  • 4 vajcia
  • 150g sušených paradajok
  • 200g feta syra
  • ciabatta alebo koreňový chlieb
  • 2PL olivového oleja
  • soľ
  • korenie

Čínsku kapustu si rozdelíme na listy, ktoré môžeme natrhať alebo nechať v celku. Odrežeme z nej hrubé konce. Čakanku rozdelíme tiež na listy. Všetko premiešame s olivovým olejom, osolíme, okoreníme a primiešame sušené paradajky a feta syr. Vložíme na plech a pečieme pri teplote 190°C asi 7 minút.

Plech vytiahneme z rúry a pridáme vajíčka. Vložíme do rúry ešte na 5 minút. Podľa potreby kapustu dochutíme, posypeme syrom a podávame s koreňovým chlebom.

 

Volám sa Sandra a varenie som si zamilovala vďaka môjmu otcovi,
ktorý celý život pracoval v gastronómii. Práve preto som sa rozhodla pre štúdium na Hotelovej akadémii v Bratislave. Rada si vychutnám čaj v dobrej kaviarni a zájdem na kvalitné jedlo do talianskej reštaurácie. Varenie je mojou vášňou a dúfam, že aj vy si vďaka mojím receptom k nemu nájdete cestu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie