Priatelia ĎAKUJEME za podporu našej myšlienky

Dyňový krém z tekvice hokkaido

Veľmi jednoduchá a rýchla krémová tekvicová polievka. Je veľmi zdravá a vďaka zázvoru obsahuje tiež veľa vitamínov. Polievku dopĺňajú pražené tekvicové jadierka a opečená bagetka.

 

Čo budeme potrebovať?

 

Postup:

Tekvicu ošúpeme a odstránime z nej semienka. Nakrájame ju na kúsky spolu so zelerom a zemiakom. Nastrúhame si zázvor a všetky prísady restujeme na cibuľke a cesnaku asi 3 minúty.

Hokkaido krem Canva

Zeleninu zalejeme vývarom alebo vodou a varíme domäkka.


Nakoniec polievku rozmixujeme, dochutíme a podávame s opečenou bagetou a opraženými tekvicovými jadierkami.

 

Volám sa Sandra a varenie som si zamilovala vďaka môjmu otcovi,
ktorý celý život pracoval v gastronómii. Práve preto som sa rozhodla pre štúdium na Hotelovej akadémii v Bratislave. Rada si vychutnám čaj v dobrej kaviarni a zájdem na kvalitné jedlo do talianskej reštaurácie. Varenie je mojou vášňou a dúfam, že aj vy si vďaka mojím receptom k nemu nájdete cestu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie