Priatelia ĎAKUJEME za podporu našej myšlienky

Listový šalát s grilovanou hruškou a medovo-horčicovým dresingom

Obľúbený čerstvý šalát s grilovanou hruškou a medovo-horčicovým dresingom

 

Čo budeš potrebovať?

Dresing:

  • 80ml medu
  • 60ml francúzskej horčice
  • 2 PL olivového oleja
  • soľ
  • korenie 

 

Očistený zeler nakrájame na väčšie kusy. V miske si zmiešame zeler a baby mrkvu, pridáme olivový olej, rozmarín, osolíme, okoreníme a ugrilujeme. Pridáme pár kvapiek jablčného octu a necháme vychladnúť.

Pripravíme si zálievku z olivového oleja, citrónovej šťavy, jablčného octu, soli a korenia a zamiešame ju do listového šalátu.

Listový šalát s grilovanou hruškou_1

Na masle si osmažíme nakrájanú hrušku, pridáme med a necháme skaramelizovať.

Šalát podávame s grilovanou hruškou, zeleninou, gorgonzolou, vlašskými orechmi zaliaty medovo - horčicovým dresingom.

Volám sa Sandra a varenie som si zamilovala vďaka môjmu otcovi,
ktorý celý život pracoval v gastronómii. Práve preto som sa rozhodla pre štúdium na Hotelovej akadémii v Bratislave. Rada si vychutnám čaj v dobrej kaviarni a zájdem na kvalitné jedlo do talianskej reštaurácie. Varenie je mojou vášňou a dúfam, že aj vy si vďaka mojím receptom k nemu nájdete cestu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie